Retourneren

Retourneren

 

VOORWAARDEN


Als consument heb je het recht je bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen om je bestelling terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.  Blijkt het product defect te zijn? Dan nemen we ook de retourkosten op ons. De termijn voor het terugstorten van uw geld bedraagt maximaal 14 dagen.

 
Als je je bestelling terugstuurt moet deze wel aan een aantal voorwaarden voldoen:
  •  Eventuele beschermfolie moet bij voorkeur nog op het apparaat zitten. Als u de folie verwijderd neemt u het apparaat in gebruik en zal het in waarde verminderen. Bij de terugbetaling zullen wij de vermindering in waarde dan ook inhouden op het aankoopbedrag.
  • Het product dient schoon te zijn. 
  • Het product mag geen installaties hebben ondergaan. Verander geen wachtwoorden tijdens het uitproberen! Dat kan gewoon met het standaard wachtwoord. Een apparaat met een ander wachtwoord dan het originele kan in sommige gevallen volledig onbruikbaar zijn voor anderen. De waardevermindering is dan gelijk aan het aankoopbedrag! 
  • Het product mag niet ge(de)monteerd zijn geweest (niet door derden of zelfstandig een apparaat open schroeven). De verzegeling van een apparaat moet dus intact zijn. Als dit toch gebeurd is dan zullen wij de waardevermindering inhouden op het aankoopbedrag.
  • Aanwezige bar- en/of registratiecodes codes mogen niet verwijderd of onleesbaar zijn. Als dit wel het geval is dan zullen wij de waardevermindering inhouden op het aankoopbedrag. Let op: Sommige producten (wifi camera bijvoorbeeld) zijn niet te installeren zonder de sticker met daarop het product id. Zonder de id sticker is het apparaat dan waardeloos, waardoor de waardevermindering gelijk is aan het aankoopbedrag.
  • Het product ontvangen wij bij voorkeur en voor zover mogelijk retour in originele verpakking, compleet met de handleiding en accessoires. Onnodig beschadigde verpakking, handleiding of andere accessoires leidt tot inhouding van de waardevermindering op het aankoopbedrag.
 

IK WIL RETOURNEREN, WAT MOET IK DOEN?Mail je retouraanvraag naar info@gadget-plaza.nl, vermeld hierbij altijd je ordernummer. Na goedkeuring krijg je van ons binnen 2 werkdagen een e-mail met instructies en een retourformulier. Vul dit formulier in en stuur deze mee met het pakketje. Je hebt tot 14 dagen na aanvraag de tijd om je bestelling terug te sturen. Houd bij retourneren rekening met de volgende punten:
  • Retourzendingen zijn altijd voor rekening van de koper;
  • De koper is verantwoordelijk voor schade of verlies aan/van retourzendingen. 
  • Zakelijke transacties zijn uitgesloten van het herroepingsrecht
Na correcte ontvangst van de retourzending krijg je van ons een nieuw product of ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.
 

RETOURFORMULIER


Wil je niet wachten en het retourformulier alvast invullen? Download hier het retourformulier. Vergeet hem niet mee te sturen met je product.