Spy camera's | verborgen camera kopen bij Gadget-Plaza

Spy camera

Sorteer op:
Wil je graag iets in de gaten houden, maar zie je het niet zitten om zo'n opvallende - of zelfs intimiderende - beveilingscamera te kopen? Dan is een spy camera wellicht iets voor jou. Spy camera's zijn er in alle soorten en maten. Ze zitten vaak verborgen in alledaagse objecten, op die manier kun je bijvoorbeeld gemakkelijk ongemerkt kijken of de nieuwe oppas zijn/haar werk goed doet.
Naast 'gewone' spy camera's zijn sommige exemplaren uitegerust met bewegingsdetectie. De camera begint dan pas met filmen wanneer deze beweging waarneemt, dit is bijvoorbeeld handig voor wanneer je je huis verlaat en eventuele inbrekers op beeld vast wilt leggen. Wil je ook 's nachts beelden kunnen maken? Daar is ook aan gedacht! Veel spy camera's beschikken over nachtvisie, deze functie maakt het mogelijk om ook in het donker de boel scherp in de gaten te houden.

Disclaimer:
Onze spy gadgets zijn uitsluitend bedoeld om jouw eigendommen te beschermen of controleren. Het is belangrijk dat je zelf nagaat of je een spy gadget op een wettige manier gebruikt. Bij onwettig gebruik ben je uiteraard strafbaar, daar zit natuurlijk niemand op te wachten!