Verzending

Verzending

Levertijd


Wij verzenden onze bestellingen standaard elke maandag, woensdag en vrijdag. Het kan voorkomen dat de levertijd van een product afwijkt van deze standaard. Op de productpagina vind je altijd een indicatie van de levertijd, ook als deze afwijkt van onze standaard. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voordat je bestelt.
 

Verzendkosten


Bestel je voor 35,- of meer? Dan is de standaard verzending geheel gratis! Voor bestellingen onder 35,- rekenen we 5,95 verzendkosten. Voor verzekerd verzenden en verzending naar België rekenen we extra kosten. Alle verzendkosten vind je in het onderstaande overzicht.
 

Verzendwijze Verzendkosten
Standaard (PostNL of DHL pakket + Track & Trace) Gratis vanaf 35, anders 5,95
Verzekerd verzenden 2,95
Verzending naar België 4,95Verzendwijze


Standaard zending

In het kort:

  • PostNL of DHL pakket + Track & Trace;
  • Niet verzekerd;
  • Geen handtekening voor ontvangst.

Al onze bestellingen worden als pakket bezorgd door PostNL of DHL. Als de zending is aangemaakt krijg je van ons een Track & Trace code waarmee je je pakketje kunt volgen.
Het pakketje is standaard echter niet verzekerd. Wij dragen dus geen verantwoordelijkheid voor het al dan niet aankomen van de producten en/of transportschade.


Verzekerd verzenden

​In het kort:

  • PostNL of DHL pakket + Track & Trace;
  • De inhoud van het pakketje is verzekerd;
  • Handtekening voor ontvangst.

Ook deze zendingen worden als pakket bezorgd door PostNL of DHL. Net als bij de standaard zending krijg je van ons een Track & Trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.
De inhoud van het pakketje is verzekerd. Wij dragen nu de verantwoordelijkheid voor het al dan niet aankomen van de producten en/of transportschade. Ook moet er bij aflevering getekend worden voor ontvangst. Voor verzekerd verzenden betaal je bij ons 2,95.


Verzending naar België


​In het kort:

  • Pakket met Track & Trace;
  • De inhoud van het pakketje is niet verzekerd;
  • Standaard geen handtekening voor ontvangst.

Omdat verzenden naar België voor ons nu eenmaal een stuk duurder is, kost dit bij ons altijd 4,95. Ook hier kost verzekerd verzenden 2,95 en krijg je van ons een Track & Trace code om je pakketje te kunnen volgen.