2-in-1-GPS- Spy bug - Afluisteren-via-simkaart - gadget-plaza
2-in-1-GPS- Spy bug - Afluisteren-via-simkaart
2-in-1-GPS- Spy bug - Afluisteren-via-simkaart
2-in-1-GPS- Spy bug - Afluisteren-via-simkaart
2-in-1-GPS- Spy bug - Afluisteren-via-simkaart
2-in-1-GPS- Spy bug - Afluisteren-via-simkaart
2-in-1-GPS- Spy bug - Afluisteren-via-simkaart
84.95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Plus- en minpunten Klein formaat
 Gratis app om tracker te volgen
 Afluisteren mogelijk!2-in-1 GPS - Spy bug - Afluisteren via simkaartNieuw! In tegenstelling tot andere kleine trackers heeft deze spy bug een echte GPS ontvanger ingebouwd. Naast het afluisteren en opnemen via een Simkaart kun je de tracker dus nu ook volgen. Het enige dat je nodig hebt is een Simkaart met bel - en datategoed. Dit afluisteraparaat werkt op het 4G netwerk en is uiteraard voorzien van zeer sterke magneten om de tracker goed te kunnen bevestigen.

Hoe werkt het afluisterapparaat?
Heel gemakkelijk! Doe een simkaart in het afluisterapparaat en stel je eigen nummer in als nummer dat naar de tracker mag bellen. Dat kun je doen door een SMS naar de simkaart in het apparaat te sturen. Als dat gebeurd is kun je daarna de omgeving van de spy bug afluisteren door naar de bug te bellen of hem zo in te stellen dat het afluisterapparaat jou belt als er geluid is in de buurt van het  afluisterapparaat. Door het kleine formaat (78x53x14 mm) is dit afluisterapparaat annex GPS tracker gemakkelijk te verbergen.

Hoe werkt de GPS?
Dit apparaat werkt met de Micodus app die gratis te downloaden is in de app- en playstore. Live tracking is te zien op google maps! Via de app kunt u het appraat naar uw eigen wensen instellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fence control en bewegings alarm.  Het is ook mogelijk om afgelegde routes terug te kijken.
In de tracking modus gaat de batterij 4 tot 6 dagen mee. Je kunt er ook voor kiezen om het apparaat in de power saving modus te zetten. In de power saving modus stel je een interval in, waardoor de batterij  7 tot 10 dagen meegaat. Tot slot is er nog de Hibernation modus. In deze modus slaapt de tracker en kan deze alleen gewekt worden door een vooraf ingesteld alarm. Op deze manier gaat de batterij 15 tot 20 dagen mee.

Al met al een klein, maar compleet apparaatje!

Pakket bevat:
2-in-1 GPS Afluisterapparaat - GSM spy bug
USB kabel
Engelse handleiding
 Specificaties Netwerk4G LTE CAT1+2G GSM / GPRSPositiebepaling doorGPS+ AGPS+LBS+WIFIStroomvoorzieningInterne accuLaadtijdca. 4 uurStandby-tijd Afhankelijk van modusConstant in operatie4 tot 6 dagen