IPTV Box - IPTV ontvanger

IPTV Box - IPTV ontvanger

Sorteer op:
 
 

Wat kun je met een IPTV box  IPTV ontvanger?

Een IPTV box ofwel IPTV ontvanger maakt het mogelijk om IPTV te kijken zonder Smart TV. Je koppelt de IPTV ontvanger simpelweg met je internet aansluiting en televisie. Natuurlijk kun je een IPTV box ook gebruiken als je een Smart TV hebt.

Wat is IPTV eigenlijk ?
IPTV is een techniek waarbij het televisie signaal via via het IP protocol wordt verzonden in plaats van op de traditionele manier via bijvoorbeeld COAX kabels. Als je denkt dat IPTV daardoor alleen op internet wordt gebruikt, dan heb je het mis: IPTV wordt veel door ADSL en Glasvezel providers gebruikt, maar dan op een afgeschermd netwerk, los van internet. Er wordt dus een speciaal netwerk gemaakt waar alleen het IPTV verkeer overheen gaat. Op deze manier wordt de benodigde bandbreedte gewaarborgd. IPTV kan echter ook door kabelproviders via COAX worden gebruikt. Het is een protocol dat je overal door heen kan sturen, zolang er maar IP verkeer over mogelijk is.

Wat maakt IPTV zo interessant ?
Met een IPTV box en een abonnement bij een IPTV provider kun je voor een paar tientjes per jaar duizenden kanalen bekijken, waaronder de betaalde (sport) zenders zoals Fox sport, Ziggo sport, Film1 en vele adult kanalen. Het enige dat je naast de IPTV ontvanger en het abonnement nodig hebt is een internetverbinding. Met een IPTV box is een duur TV abonnement dus overbodig. Ga je op vakantie? Dan neem je je IPTV ontvanger gewoon mee en sluit hem op je vakantie adres aan, mits daar een internetverbinding is natuurlijk.

Let op:
Niet alleen het aanbieden van IPTV abonnementen is strafbaar, maar ook het gebruik daarvan is strafbaar. Wij verkopen geen IPTV abonnementen en/of voor geïnstalleerde IPTV box en zullen je ook geen namen van providers geven. Ook het maken en delen van handleidingen met betrekking tot de installatie is strafbaar en dus kunnen en mogen wij je daarbij niet helpen. Gelukkig heb je Google nog, want alles wat jij wilt weten is daar te vinden!