Koffie adapter | weg met dure capsules!

Koffie adapter

Sorteer op:
 
 

Het alternatief voor dure koffiecapsules of koffiepads!

Een koffiemachine is natuurlijk een leuke gadget in huis, maar je zit helaas wel vast aan het gebruik van dure koffiecapsules of koffiepads.
Daarnaast valt er over smaak te twisten, dus is het handig om aan het merk gebonden te zijn? Nee!

Bij Gadget-Plaza kiezen wij de gemalen koffie (of bonen, wel even malen natuurlijk) die wij lekker vinden en doen die gewoon in de koffie adapter. Daarna de koffie adapter in het apparaat en draaien maar! Na gebruik eenvoudig uitspoelen onder de kraan en de koffie adapter is er weer klaar voor.​​​​​​

In onze zoektocht naar lekkere en betaalbare koffie kwamen wij na veel proeven en uitproberen van diverse "herbruikbare" koffiecapsules een koffie adapter tegen. In tegenstelling tot de "herbruikbare" capsules stroomde het water netjes door en zaten er geen koffie korrels in ons bakkie. Snel proeven dan maar! En ja hoor, een heerlijk bakkie! Dit is dus de beste oplossing om te besparen, zonder in te leveren op de smaak. Waarom betaalbaar? De koffie adapter is toch best duur? Nou, dat valt heel erg mee! Reken maar mee: een pak koffie van 500gram kost ongeveer 4,50 euro. Dat is bijna net zoveel als 16 koffiecapsules! Met de koffie adapter gebruikt u ongeveer 8 gram per kopje. Voor hetzelfde geld kunt met de koffie adapter dus 62 bakkies koffie zetten!  Dan heeft u die uitgave dus heel snel weer terugverdiend.